Klant
De Eertjeshoeve

Expertise
Online & Hosting, Drukwerk

Jaargang
2022

Wat hebben we gedaan
Mark Rood en Dina van der Veen, woonachtig Holten, hebben een eigen onderneming in de agrarische dienstverlening. Met veel plezier en passie zijn ze hun onderneming gestart in combinatie met het melkveebedrijf De Eertjeshoeve.
De Eertjeshoeve is een gangbaar bedrijf met een knipoog naar biologische bedrijfsvoering. Wat De Eertjeshoeve zo bijzonder maakt, is dat ze hun producten direct verkopen van de boer naar de consument. Hier zit dus geen partij meer tussen. De missie van De Eertjeshoeve is om onze prachtige producten rechtstreeks aan de consument te krijgen! De mensen vertellen dat er een verhaal speelt achter hoe de melk geproduceerd wordt en hoe de omgang met de dieren zich afspeelt. Door middel van het wekelijks delen van eigen vlogs met #boermark brengen ze hun bedrijf dichterbij en delen ze een ander verhaal!

Wij hebben samen met De Eertjeshoeve de basis mogen leggen, dit wil zeggen dat we een huisstijl hebben ontwikkeld en daarnaast ook de webshop hierin hebben doorvertaald. Naast de webshop hebben wij ook de etiketten ontwikkeld welke op elke fles zichtbaar is. In deze etiketten zit veel variatie, omdat er verschillende smaken zijn ontwikkeld en nog steeds worden ontwikkeld.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Benieuwd hoe de live versie er uit ziet?

Bekijk de website.
www.eertjeshoevezuivel.nl