Klant
Trainingskamp.com

Expertise
Print & Branding, Online & Hosting

Jaargang
2021

Wat hebben we gedaan
Wil je een perfect georganiseerd trainingskamp met je team hebben? Dan bied Trainingkamp.com voor jou en je team de uitkomst! Trainingskamp.com is onderdeel van Voetbalreizen BV en is gespecialiseerd in de organisatie van trainingskampen in binnen- en buitenland. Al zestien jaar lang staat onze klant centraal tijdens sportreizen, trainingskampen en bezoekjes aan buitenlandse voetbalwedstrijden.

Omdat Trainingskamp.com hun reizen goed organiseren en professioneel aanpakken, moesten wij ervoor te zorgen dat dit goed werd doorgetrokken in de huisstijl. Er moest een logo komen die natuurlijk de reizen uitstraalt, maar ook aspecten als spelvreugde / plezier en teambuilding spelen een belangrijke rol en tot slot natuurijk en sportieve aspect. De kleuren moesten fris zijn en het moest een vrolijke uitstraling krijgen, want zo’n trainingskamp is natuurlijk een en al lol.

Naarmate het logo werd goedgekeurd, konden we beginnen met de website. Een website die mensen uitnodigt meteen een trainingskamp met zijn / haar team te boeken. Daarnaast moest het gewoon duidelijk zijn en overzichtelijk. Mensen moeten gemakkelijk en duidelijk kunnen zien waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Benieuwd hoe de live versie er uit ziet?

Bekijk de website.
www.trainingskamp.com